Известие

Collapse
No announcement yet.

Смяна на шарнир/маншон

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Смяна на шарнир/маншон

Здравейте колеги, вчера след като свалих предна лява гума реших да погледна състоянието на шарнира, за съжаление маншона му е скъсан .
    Дайте съвет какво да правя той си върви с носача, може ли да се смени само маншона или трябва целя носач .
    ALFA ROMEO 166 2.4 JTD;

Re: Смяна на шарнир/маншон

Първоначално публикувано от Kubert
    Здравейте колеги, вчера след като свалих предна лява гума реших да погледна състоянието на шарнира, за съжаление маншона му е скъсан .
    Дайте съвет какво да правя той си върви с носача, може ли да се смени само маншона или трябва целя носач .
    Маншона се държи с една увита като пружина тел. Можеш да смениш само маншона. Дано не си карал много време така защото прах вътре в шарнира ще го разбие бързо.

Comment

за жалост отдавна не се продават само маншони точно за шарнира
      можеш да си го смениш ако нямериш от разбит носач здрав тампон или да търсиш по магазините за лада или москвич където все още се продават такива работи
      ИТАЛФЕСТ 2004 - "Барабар Петко с мъжете"

:biker: ИТАЛФЕСТ 2005 :biker:

Comment

Благодаря за бързата реакция колеги , за жалост може да се окаже че така съм я купил. Да се надяваме че няма сериозни щети.
        ALFA ROMEO 166 2.4 JTD;

Comment

Първоначално публикувано от Kubert
          Благодаря за бързата реакция колеги , за жалост може да се окаже че така съм я купил. Да се надяваме че няма сериозни щети.
          За съжаление веднъж влезе ли пясък в шарнира и покара ли се повечко той си заминава и дори да смениш маншона за кратко каране след това ще останеш без шарнир
          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
          sigpic
          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Добре колеги, явно стигнах до смяна на шарнира и съвсем логично е да попитам от къде да си го закупя и колко струва.
            ALFA ROMEO 166 2.4 JTD;

Comment

Най удачно според мен е от ТиН аз поне от там ги закупих.за твойта кола мисля че е между 50-60 лв но може да звъннеш и да питаш че не помна със сигурност.

Comment

Working...
              X